Paldies, skolotāj!

Oktobris – mēnesis, kad svinam Skolotāju dienu. Skaista Valmieras novada Izglītības pārvaldes tradīcija ir paldies teikšana skolotājiem par ieguldīto darbu  pasākumā “Balva izglītībā 2024”. Piektdien, 11.oktobrī, koncertzālē Valmiera notika “Balva izglītībā 2024” pasniegšana, kurā nomināciju saņēma trīs Valmieras Viestura vidusskolas skolotājas.

Gita Grīva ir skolotāja, kura seko līdzi novitātēm, regulāri pilnveido savas profesionālās zināšanas. Darbā meklē un ievieš inovācijas, kas atvieglo izglītības iestādes vadības darbu un sekmē kolēģu interesi (kompetences) IT efektīvā izmantošanā. Prot baudīt dzīvi dziedot, ceļojot, draudzējoties un gūstot enerģiju un pozitīvās emocijas no teātra izrāžu apmeklējumiem gan Valmierā, gan Rīgā.

Inga Kraukle ir enerģiska un ļoti mērķtiecīga skolotāja, kuras mērķi ir lieli, dažbrīd traki un šķietami nerealizējami, bet ar savu entuziasmu, neatlaidību un degsmi tos sasniedz vienmēr. Skolotāja Inga ir radoša personība, kura spēs matemātiku pastāstīt kā aizraujošu stāstu. Viņa ir pozitīva un lieliska skolotāja ar labu humora izjūtu un sirsnību.

Irina Mēduma-Bāliņa ir pedagogs, kura vienmēr atbildīgi, ar lielu aizrautību veic savus amata pienākumus, ieguldot lielu darbu savos skolēnos. Skolotājas Irinas darbs rada prieku un uzticēšanos skolēnos un cieņu izglītojamo vecākos. Irina Mēduma-Bāliņa ir lieliska klases audzinātāja, kas ar cieņu, iejūtību un sapratni palīdz skolas ceļā katram savas audzināmās klases skolēnam tiekties augstāk un sasniegt izvirzītos mērķus. Irina ir kolēģe ar ļoti patīkamu balsi – nomierinošu, klusu un laipnu, bet arī ļoti skanīgu – viņa ir pirmais soprāns sieviešu korī!

Lepojamies ar savām kolēģēm un vēlam daudz gandarījuma mirkļu, sadarbojoties ar skolēniem, kolēģiem un vecākiem!