Camphill Rožkalni- 7.b klases sirdsdarbu laiks!

Jā, tas ir noticis! Izlolots, pārdomāts, plānots, satikts un padarīts! Mēs , 7.b klases kolektīvs, esam apliecinājums tam, ka soli pa solim, domu pa domai, klāt pievienojot aktīvu rīcību , čaklas un darbīgas rokas, var tikt pie Labo darbu nedēļas sirdssiltas satikšanās, savu spēju, prasmju, čakluma, izturības un attieksmes apliecināšanas Camphill ciematā Rožkalni.
Ciemata darbinieces Anitras Šatrovskas atsaucība, pārliecība, konkrētība, smaids un labestība iedvesmoja! Iegūstot drosmi un atbalstu, mēs spējam tik daudz! Tā arī 7.b klases kolektīvs kopā spēja samest piekabē ciemata nodegušās mājas gruvešus, mežā savākt zāģētos zarus un krāmēt kaudzē malku. Pirksti jau bija ļoti saspringti, griežot tik daudz kartupeļus, lai visiem gatavotu pusdienu maltīti.  Jaunieši tika arī pie ekstrēmākas izklaides- veco mēbeļu laušanas, ar skrūveri prasmīgo zēnu rokās tika atskrūvētas vajadzīgās detaļas.

Darba stundas nomainīja atpūtas pauzes. Tai laikā ieraudzīti tādi ciemata iemītnieki kā zosu ģimene, cienīga vecuma ēzelītis Hugo, vistas, gaiļi, mājas sargi suņi, bet pāri visam saule, tik košs kļavu lapu zelts un jauka kopā būšana, darbu padarīšana un gandarījums!

Kopā mēs varam! Paldies par viesmīlību, atsaucību un labestību!
Uz tikšanos!
7.b klases audzinātāja Iveta Upīte